gspeech_html   Click to listen highlighted text! gspeech_html Powered By GSpeech

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

στην ελληνική

Written by Lester. Posted in Uncategorised

Date: 03/30/2019

 Μηνύματα ήχου.

κατεβάστε το αρχείο mp3

.                    Ο ΙΕΡΑ ΘΕΟΣ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ!

ΚΑΙ ΕΙΠΕ,

«ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΨΩ ΣΑΣ»,

Ιερεμίας 29 στίχος 10

 

Εμείς εδώ στην Alameda Bible Fellowship αναγνωρίζουμε ότι οι αληθινοί πιστοί σήμερα συγκεντρώνονται "ως ένας άνθρωπος" (Εσδρας 3 στίχος 1, Νεεμία 8 στίχος 1) με κοινό στόχο, δηλαδή τη δόξα του Θεού και τη σωτηρία όλων των εκλεκτών του Θεού, και ότι ο Θεός αποκαλύπτει πολλές αλήθειες σήμερα που έρχονται σε αντίθεση με τις διδασκαλίες που καλλιεργούνται κατά την εκκλησιαστική εποχή.

Ενθαρρύνουμε άλλους ομοειδείς μαθητές της Αγίας Γραφής να δώσουν οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ή προτάσεις για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το Ευαγγέλιο μας, το οποίο ενημερώνεται από καιρό σε καιρό, καθώς ανακαλύπτονται και ενσωματώνονται νέες αλήθειες με όλα τα άλλα που διδάσκει η Αγία Γραφή.

Θα ζητούσαμε επίσης με αυτό τον τρόπο να δημιουργηθεί μια σταθερή Βιβλική βάση, με υποστηρικτικές βιβλικές αναφορές, και να δείξει πώς ενσωματώνεται η προτεινόμενη βελτίωση με ολόκληρη τη Βίβλο.

Μια θεμελιώδης βιβλική αρχή που δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί στη σημασία της είναι ότι κάθε νέα διδασκαλία ή διδασκαλία πρέπει να δοκιμάζεται ενάντια σε ολόκληρη τη Βίβλο. Δηλαδή, τα λόγια ή οι στίχοι δεν στέκονται μόνοι τους και δεν μπορούν να απομονωθούν από ολόκληρη τη Γραφή για να υποστηρίξουν κάποιο συγκεκριμένο συμπέρασμα, ανεξάρτητα από το πόσο ελκυστικό μπορεί να φανεί αυτό το συμπέρασμα ή να φαίνεται να υποστηρίζεται από ένα υποσύνολο στίχων. Κάθε συμπέρασμα πρέπει να εναρμονιστεί με ολόκληρη τη Βίβλο.

Στείλτε με e-mail τις προτάσεις σας σε:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ευχαριστώ.

 

Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ είναι φοβισμένη από τον κόσμο και είναι η ημέρα που ο Άγιος Θεός θα καταστρέψει τον κόσμο εξαιτίας των αμαρτιών της ανθρωπότητας. Ο κόσμος πιστεύει σωστά ότι θα έρθει η Ημέρα της Κρίσης.

ΙΟΥΔΑ Κεφάλαιο 1 στίχους 14 έως 15

προεφητευσεν δε και τουτοις εβδομος απο αδαμ ενωχ λεγων ιδου ηλθεν κυριος εν μυριασιν αγιαις αυτου ποιησαι κρισιν κατα παντων και εξελεγξαι παντας τους ασεβεις αυτων περι παντων των εργων ασεβειας αυτων ων ησεβησαν και περι παντων των σκληρων ων ελαλησαν κατ αυτου αμαρτωλοι ασεβεις 

Η Αγία Γραφή είναι το ιερό βιβλίο που γράφει ο Άγιος Θεός, το οποίο αποτελείται από την Παλαιά Διαθήκη και την Καινή Διαθήκη και ολοκληρώνεται γύρω στα ενενήντα πέντε Α.Π. - κάθε λέξη στις αρχικές γλώσσες (Εβραϊκά, Αραμαϊκά, Ελληνικά) είναι από το στόμα του Θεού.

ΠΕΤΡΟΥ Β΄ Κεφάλαιο 1 στίχους 20 έως 21

τουτο πρωτον γινωσκοντες οτι πασα προφητεια γραφης ιδιας επιλυσεως ου γινεται  ου γαρ θεληματι ανθρωπου ηνεχθη ποτε προφητεια αλλ υπο πνευματος αγιου φερομενοι ελαλησαν αγιοι θεου ανθρωποι

ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ Β΄ Κεφάλαιο 3 στίχους 16

πασα γραφη θεοπνευστος και ωφελιμος προς διδασκαλιαν προς ελεγχον προς επανορθωσιν προς παιδειαν την εν δικαιοσυνη

God is revealing Ο Θεός αποκαλύπτει πολύ περισσότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή στην ιστορία από ό, τι έχει αποκαλύψει ποτέ στο παρελθόν, όταν είμαστε πολύ κοντά στο τέλος του χρόνου. Αυτές οι νέες πληροφορίες έρχονται κατευθείαν έξω από τη Βίβλο, η οποία δεν άλλαξε κατά τη διάρκεια των τελευταίων 1900 ετών.

ΔΑΝΙΗΛ Κεφάλαιο 12 στίχους 9 έως 10

Και είπε: Πήγαινε, Δανιήλ· επειδή, τα λόγια αυτά είναι κλεισμένα και σφραγισμένα, μέχρι τον έσχατο καιρό.  Πολλοί θα καθαριστούν, και θα λευκανθούν, και θα δοκιμαστούν· και οι ασεβείς θα ασεβούν· και κανένας από τους ασεβείς δεν θα καταλάβει· όμως, οι συνετοί θα καταλάβουν. 

ΑΒΒΑΚΟΥΜ Κεφάλαιο 2 στίχους 1 έως 3

ΕΠΑΝΩ στη σκοπιά μου θα στηθώ, κι επάνω στον πύργο θα στηλωθώ, και θα περιμένω, με σκοπό να δω, τι θα μου μιλήσει, και τι θα απαντήσω σ' αυτόν που με ελέγχει. Και ο Κύριος μου απάντησε, και είπε: Γράψε την όραση, και έκθεσέ την επάνω σε πινακίδια, ώστε τρέχοντας κάποιος να τη διαβάζει.  Επειδή, η όραση μένει ακόμα για ορισμένον καιρό, αλλά στο τέλος θα μιλήσει, και δεν θα ψευστεί· αν και αργοπορεί, πρόσμεινέ την· επειδή, σίγουρα θάρθει, και δεν θα βραδύνει. 

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του χρόνου, οι λέξεις που δόθηκαν στον Δανιήλ, το όραμα που δόθηκε στον Χαμπάκκουκ, και άλλα παρόμοια αποσπάσματα αποσπάστηκαν, αποκαλύπτοντας πολλές νέες αλήθειες που έρχονται σε αντίθεση με πολλές προκαθορισμένες ιδέες που καλλιεργήθηκαν κατά την εκκλησιαστική εποχή, η οποία έχει τώρα έληξε.

The bible warns Η Αγία Γραφή προειδοποιεί ότι το τέλος του κόσμου θα είναι παράλληλο με την παγκόσμια πλημμύρα της ημέρας του Νώε και την καταστροφή του Σόδομα και της Γόμορρας από τη φωτιά:

ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ Κεφάλαιο 17 στίχους 26 έως 32

και καθως εγενετο εν ταις ημεραις του νωε ουτως εσται και εν ταις ημεραις του υιου του ανθρωπου  ησθιον επινον εγαμουν εξεγαμιζοντο αχρι ης ημερας εισηλθεν νωε εις την κιβωτον και ηλθεν ο κατακλυσμος και απωλεσεν απαντας  ομοιως και ως εγενετο εν ταις ημεραις λωτ ησθιον επινον ηγοραζον επωλουν εφυτευον ωκοδομουν  η δε ημερα εξηλθεν λωτ απο σοδομων εβρεξεν πυρ και θειον απ ουρανου και απωλεσεν απαντας  κατα ταυτα εσται η ημερα ο υιος του ανθρωπου αποκαλυπτεται εν εκεινη τη ημερα ος εσται επι του δωματος και τα σκευη αυτου εν τη οικια μη καταβατω αραι αυτα και ο εν τω αγρω ομοιως μη επιστρεψατω εις τα οπισω  μνημονευετε της γυναικος λωτ 

Η παραμονή στη στέγη είναι η γλώσσα που υποδηλώνει ότι οι πιστοί παραμένουν έξω από τις τοπικές εκκλησίες, δηλώνοντας σωτηρία μόνο στον Χριστό, χωρίς την ανάγκη οποιουδήποτε ανθρώπινου μεσολαβητή, όπως ο πάστορας ή ιερέας ή γέροντας.

ΙΕΡΕΜΙΑΣ Κεφάλαιο 31 στίχους 34

Και δεν θα διδάσκουν πλέον κάθε ένας τον κοντινό του, και κάθε ένας τον αδελφό του, λέγοντας: Γνωρίστε τον Κύριο· επειδή, όλοι αυτοί θα με γνωρίζουν, από τον πιο μικρό ανάμεσά τους μέχρι τον πιο μεγάλο ανάμεσά τους, λέει ο Κύριος· επειδή, θα συγχωρήσω την ανομία τους, και δεν θα θυμάμαι πλέον την αμαρτία τους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ Κεφάλαιο 11 στίχους 7 έως 8

και οταν τελεσωσιν την μαρτυριαν αυτων το θηριον το αναβαινον εκ της αβυσσου ποιησει πολεμον μετ αυτων και νικησει αυτους και αποκτενει αυτους και τα πτωματα αυτων επι της πλατειας πολεως της μεγαλης ητις καλειται πνευματικως σοδομα και αιγυπτος οπου και ο κυριος ημων εσταυρωθη 

Το θηρίο είναι μια αναφορά στον Σατανά, τον αντιχριστό. Η μεγάλη πόλη είναι η Ιερουσαλήμ, η οποία αντιπροσωπεύει τις τοπικές εκκλησίες παγκοσμίως.

ΜΙΧΑΙΑΣ Κεφάλαιο 4 στίχους 9 έως 10

Γιατί τώρα κραυγάζεις δυνατά; Δεν υπάρχει σε σένα βασιλιάς; Αφανίστηκε ο σύμβουλός σου, ώστε σε κατέλαβαν ωδίνες σαν αυτή που γεννάει; 

Κοιλοπόνα, και αγωνίζου, θυγατέρα Σιών, όπως αυτή που γεννάει· επειδή, τώρα θα βγεις έξω από την πόλη, και θα κατοικήσεις σε χωράφι, και θα πας μέχρι τη Βαβυλώνα· εκεί θα ελευθερωθείς· εκεί θα σε εξαγοράσει ο Κύριος από το χέρι των εχθρών σου. 

Σήμερα ο Θεός «κοσκινίζει» εκείνους που ισχυρίζονται ότι έχουν σχέση με τον Χριστό.

ΑΜΩΣ Κεφάλαιο 9 στίχους 9 έως 10

Επειδή, δέστε, εγώ θα προστάξω, και θα λιχνίσω τον οίκο Ισραήλ ανάμεσα σε όλα τα έθνη, όπως λιχνίζεται το σιτάρι μέσα στο κόσκινο, και κόκκος δεν θα πέσει στη γη.  Με ρομφαία θα πεθάνουν όλοι οι αμαρτωλοί τού λαού μου, αυτοί που λένε: Το κακό δεν θα μας αγγίξει ούτε θα μας καταφτάσει. 

Το σπίτι του Ισραήλ είναι μια αναφορά σε εκείνους που διεκδικούν μια σχέση αποταμίευσης με τον Θεό της Βίβλου. Εκείνοι που δεν είναι πραγματικά σωμένοι θα κριθούν, ενώ όσοι είχαν επιλεγεί πριν από την ίδρυση του κόσμου θα διατηρηθούν.

ΙΕΖΕΚΙΗΛ Κεφάλαιο 36 στίχους 29 έως 32

Και θα σας σώσω από όλες τις ακαθαρσίες σας, και θα ανακαλέσω το σιτάρι, και θα το πληθύνω και δεν θα ξαναφέρω πλέον σε σας πείνα. Και θα πληθύνω τον καρπό των δέντρων, και τα γεννήματα του χωραφιού, για να μη πάρετε πλέον ονειδισμό πείνας ανάμεσα στα έθνη. Και θα θυμηθείτε τούς πονηρούς σας δρόμους, και τα έργα σας τα όχι αγαθά, και θα αποστραφείτε οι ίδιοι τον εαυτό σας μπροστά στα μάτια σας, για τις ανομίες σας, και για τα βδελύγματά σας. Εγώ δεν κάνω αυτά εξαιτίας σας, λέει ο Κύριος ο Θεός, ας είναι αυτό γνωστό σε σας· αισχυνθείτε και ντραπείτε για τους δρόμους σας, οίκος Ισραήλ! 

Υπέροχα, σήμερα, ο Θεός ανοικοδομεί την αιώνια σκηνή του Δαβίδ εντελώς εκτός από τη δραστηριότητα και την εποπτεία των τοπικών συγκεντρώσεων.

ΑΜΩΣ Κεφάλαιο 9 στίχους 11 έως 12

ΚΑΤΑ την ημέρα εκείνη θα σηκώσω τη σκηνή τού Δαβίδ, που είχε πέσει, και θα φράξω τις χαλάστρες της, και θα ανεγείρω τα ερείπιά της, και θα την ξανακτίσω, όπως στις αρχαίες ημέρες·  για να κληρονομήσουν το υπόλοιπο του Εδώμ, και όλα τα έθνη, επάνω στα οποία αναφέρεται το όνομά μου, λέει ο Κύριος, ο οποίος τα κάνει αυτά. 

Τα υπόλοιπα του Εδώμ και όλων των λαών είναι οι εκλεκτοί που έχουν επιλεγεί από τον Θεό πριν από την ίδρυση του κόσμου για σωτηρία, οι οποίοι βγαίνουν από τον κόσμο που βρίσκεται κάτω από την οργή του Θεού.

 ΗΣΑΪΑΣ Κεφάλαιο 60 στίχους 9 έως 11

Τα νησιά, βέβαια, θα προσμείνουν εμένα, και πρώτα απ' όλα τα πλοία τής Θαρσείς, για να φέρουν τούς γιους σου από μακριά, το ασήμι τους και το χρυσάφι τους μαζί τους, για το όνομα του Κυρίου τού Θεού σου, και για τον Άγιο του Ισραήλ, επειδή σε δόξασε. Και οι γιοι των αλλογενών θα ανοικοδομήσουν τα τείχη σου, και οι βασιλιάδες τους θα σε υπηρετήσουν· επειδή, σε πάταξα μέσα στην οργή μου, όμως χάρη τής εύνοιάς μου σε ελέησα. Και οι πύλες σου θα είναι πάντοτε ανοιχτές· δεν θα κλειστούν, ημέρα και νύχτα, για να οδηγούν μέσα σε σένα τις δυνάμεις των εθνών, και να φέρνονται μέσα οι βασιλιάδες τους. 

Η σωτηρία του σήμερα είναι μια απάντηση στην προσευχή του βασιλιά Σολομώντα μέσα

1 ΒΑΣΙΛΕΩΝ Κεφάλαιο 8 στίχους 50

και συγχώρεσε στον λαό σου, αυτόν που αμάρτησε σε σένα, και συγχώρεσε όλες τις παραβάσεις τους, με τις οποίες έγιναν παραβάτες ενάντια σε σένα, και κίνηαε σε οικτιρμό τους αυτούς που τους αιχμαλώτισαν, ώστε να τους λυπηθούν· 

Ίσως το καλύτερο παράδειγμα της Βίβλου για τη σωτηρία που συμβαίνει σήμερα είναι εκείνο της πόλης του Νινευή. Ο προφήτης Ιωνάς στάλθηκε στη Νινευή, μια παγανιστική πόλη έξω από το Ισραήλ, που δεν γνώριζε τίποτα από τον Θεό της Βίβλου, που τυπώνουν τους εκλεκτούς ανθρώπους του σήμερα που βρίσκονται έξω από τις εκκλησίες του κόσμου.

ΙΩΝΑΣ Κεφάλαιο 3 στίχους 4 έως 9

Και ο Ιωνάς άρχισε να περνάει μέσα από την πόλη δρόμον μιας ημέρας, και κήρυξε, και είπε: Ακόμα 40 ημέρες, και η Νινευή θα καταστραφεί. Και οι άνδρες τής Νινευή πίστεψαν στον Θεό, και κήρυξαν νηστεία, και ντύθηκαν σάκους, από τον πιο μεγάλο ανάμεσά τους μέχρι τον πιο μικρό απ' αυτούς· επειδή, ο λόγος είχε φτάσει στον βασιλιά τής Νινευή, και σηκώθηκε από τον θρόνο του, και έβγαλε από πάνω του τη στολή του, και σκεπάστηκε με σάκο, και κάθησε επάνω σε στάχτη. Και διακηρύχθηκε και γνωστοποιήθηκε στη Νινευή, με ψήφισμα του βασιλιά και των μεγιστάνων του, και ειπώθηκε: Οι άνθρωποι και τα κτήνη, τα βόδια και τα πρόβατα, να μη γευτούν τίποτε· ούτε να βοσκήσουν ούτε να πιουν νερό·  αλλά, άνθρωπος και κτήνος να σκεπαστούν με σάκους, και να φωνάξουν στον Θεό δυνατά· και ας επιστρέψουν κάθε ένας από τον πονηρό του δρόμο, και από την αδικία που είναι στα χέρια τους.  Ποιος ξέρει αν ο Θεός επιστρέψει και μεταμεληθεί, και επιστρέψει από την οργή τού θυμού του, και δεν χαθούμε;

Η αντίδραση του λαού και του βασιλιά της Νινευή είναι μια δραματική εικόνα του πώς λειτουργεί ο Θεός στις καρδιές των εκλεκτών του λαών. Σήμερα υπάρχουν άφθονα στοιχεία ότι ο κόσμος, όπως και ο Νινέβεχ της παλιάς, βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής. Τα σημάδια που αναγράφονται στην Βίβλο αναφέρουν ότι είμαστε πολύ κοντά στο τέλος είναι σαφώς αποδεικτικά στοιχεία.

Διότι η ανομία θα αφθονεί, η αγάπη πολλών θα ψυχρανθεί. (Ματθαίος 24 στίχος 12) Το βδέλυγμα της ερήμωσης, που ομιλείται από τον Δανιήλ (αναφορά στον Σατανά), στέκεται στον ιερό τόπο (τοπικές συγκεντρώσεις παγκοσμίως) (Ματθαίος 24 στίχος 15, 2 Θεσσαλονικείς 2 στίχοι 3 έως 4) Οι ψεύτικοι Χριστιανοί και ψευδοπροφήτες θα αναδυθούν με σημάδια και θαύματα για να εξαπατήσουν τους πολύ εκλεκτούς, αν αυτό ήταν δυνατό (Ματθαίος 24 στίχος 24). Επιπλέον, ένα σημαντικό ορόσημο είναι ο Ματθαίος 24 στίχος 32 έως 33:

Η "συκιά" είναι μια παραβολική αναφορά στο έθνος του Ισραήλ από το οποίο προήλθε ο Χριστός.

ΠΡΑΞΕΙΣ Κεφάλαιο 2 στίχους 22 έως 24

ανδρες ισραηλιται ακουσατε τους λογους τουτους ιησουν τον ναζωραιον ανδρα απο του θεου αποδεδειγμενον εις υμας δυναμεσιν και τερασιν και σημειοις οις εποιησεν δι αυτου ο θεος εν μεσω υμων καθως και αυτοι οιδατε τουτον τη ωρισμενη βουλη και προγνωσει του θεου εκδοτον λαβοντες δια χειρων ανομων προσπηξαντες ανειλετε  ον ο θεος ανεστησεν λυσας τας ωδινας του θανατου καθοτι ουκ ην δυνατον κρατεισθαι αυτον υπ αυτου 

Ο Χριστός υπηρέτησε προσωπικά στο έθνος του Ισραήλ για τρία και μισά χρόνια, δείχνοντας με θαύματα και σημάδια ότι ήταν ο υποσχεμένος Μεσσίας της Παλαιάς Διαθήκης και παρ 'όλα αυτά, με την εξαίρεση ενός μικρού υπολείμματος πιστών, το έθνος του Ισραήλ τον απέρριψε και τον έβαλε σε θάνατο. Ως εκ τούτου, ο Χριστός διέπραξε την συκιά.

ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ Κεφάλαιο 11 στίχους 12 έως 14

και τη επαυριον εξελθοντων αυτων απο βηθανιας επεινασεν  και ιδων συκην μακροθεν εχουσαν φυλλα ηλθεν ει αρα ευρησει τι εν αυτη και ελθων επ αυτην ουδεν ευρεν ει μη φυλλα ου γαρ ην καιρος συκων και αποκριθεις ο ιησους ειπεν αυτη μηκετι εκ σου εις τον αιωνα μηδεις καρπον φαγοι και ηκουον οι μαθηται αυτου 

Όταν ο Ιησούς κατέστρεψε τη συκιά, αυτό σήμαινε ότι ποτέ δεν θα χρησιμοποιηθεί ξανά το έθνος του Ισραήλ ως θεματοφύλακας του Ευαγγελίου. ακόμα και σήμερα ο Θεός δεν χρησιμοποιεί πλέον τις τοπικές εκκλησίες. Και όμως, σημαντικά, πριν από 70 χρόνια, το 1948 μ.Χ., το έθνος του Ισραήλ έδωσε για άλλη μια φορά φύλλα, δηλαδή έγινε ένα νόμιμο έθνος ανάμεσα στα έθνη του κόσμου, υποδηλώνοντας ότι εισερχόμαστε πλέον σε μία περίοδο χρονικού διαστήματος που θα περιλάμβανε η μεγάλη δοκιμασία και η τελευταία βροχή όταν, αφενός, οι αληθινοί πιστοί εκδιώχθηκαν από τις εκκλησίες, ενώ ταυτόχρονα, έξω από τις εκκλησίες, το καλοκαίρι είναι κοντά, σημαίνοντας τον χρόνο συγκομιδής και η συγκομιδή έχει να κάνει με τη σωτηρία των ανθρώπων.

ΙΕΡΕΜΙΑΣ Κεφάλαιο 29 στίχους 10

Επειδή, έτσι λέει ο Κύριος, ότι: Αφού συμπληρωθούν 70 χρόνια στη Βαβυλώνα, θα σας επισκεφθώ, και θα εκτελέσω σε σας τον αγαθό μου λόγο, να σας επαναφέρω σε τούτο τον τόπο.

Για να επιστρέψετε σε αυτό το μέρος σημαίνει να επιστρέψετε στον Θεό με εγκάρδια μετάνοια και ομολογία της αμαρτίας.

 ΙΕΡΕΜΙΑΣ Κεφάλαιο 31 στίχους 8 έως 9

Δέστε, εγώ θα τους φέρω από τη γη τού βορρά, και θα τους συγκεντρώσω από τα έσχατα της γης, και μαζί τους τον τυφλό, και τον χωλό, την έγκυο, και, μαζί, εκείνη που γεννάει· μεγάλο συνάθροισμα θα επιστρέψει εδώ.  Θάρθουν με κλαυθμό, και θα τους επαναφέρω με δεήσεις· θα τους οδηγήσω κοντά σε ποταμούς νερών από ίσιον δρόμο, στον οποίο δεν θα προσκόψουν· επειδή, είμαι πατέρας στον Ισραήλ, και ο Εφραϊμ είναι ο πρωτότοκός μου.

Αυτή η σύντομη περίοδος έντονης μετάνοιας και σωτηρίας έξω από τις εκκλησίες κορυφώνεται με την κυριολεκτική επιστροφή του Χριστού την τελευταία ημέρα, όταν όλοι οι εκλεκτοί του Θεού θα αναστηθούν σωματικά και θα λάβουν αμέσως ένα ολοκαίνουργιο άφθαρτο σώμα.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Α΄ Κεφάλαιο 4 στίχους 16 έως 17

οτι αυτος ο κυριος εν κελευσματι εν φωνη αρχαγγελου και εν σαλπιγγι θεου καταβησεται απ ουρανου και οι νεκροι εν χριστω αναστησονται πρωτον επειτα ημεις οι ζωντες οι περιλειπομενοι αμα συν αυτοις αρπαγησομεθα εν νεφελαις εις απαντησιν του κυριου εις αερα και ουτως παντοτε συν κυριω εσομεθα 

ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α΄ Κεφάλαιο 15 στίχους 51 έως 52

ιδου μυστηριον υμιν λεγω παντες μεν ου κοιμηθησομεθα παντες δε αλλαγησομεθα  εν ατομω εν ριπη οφθαλμου εν τη εσχατη σαλπιγγι σαλπισει γαρ και οι νεκροι εγερθησονται αφθαρτοι και ημεις αλλαγησομεθα 

Η επιστροφή του Χριστού φαίνεται επίσης να αναγνωρίζεται έντονα με τη γιορτή της συγκέντρωσης που συμβαίνει το φθινόπωρο του έτους, η τελευταία ημέρα της οποίας προσγειώνεται στις 21 έως 22 Οκτωβρίου το 2019 (2 Χρονικοί 7 στίχος 10)

 ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ Κεφάλαιο 7 στίχους 37 έως 38

εν δε τη εσχατη ημερα τη μεγαλη της εορτης ειστηκει ο ιησους και εκραξεν λεγων εαν τις διψα ερχεσθω προς με και πινετω  ο πιστευων εις εμε καθως ειπεν η γραφη ποταμοι εκ της κοιλιας αυτου ρευσουσιν υδατος ζωντος 

ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ Κεφάλαιο 15 στίχους 5

εγω ειμι η αμπελος υμεις τα κληματα ο μενων εν εμοι καγω εν αυτω ουτος φερει καρπον πολυν οτι χωρις εμου ου δυνασθε ποιειν ουδεν 

ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ Κεφάλαιο 3 στίχους 3

απεκριθη ο ιησους και ειπεν αυτω αμην αμην λεγω σοι εαν μη τις γεννηθη ανωθεν ου δυναται ιδειν την βασιλειαν του θεου 

ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ Κεφάλαιο 11 στίχους 13

ει ουν υμεις πονηροι υπαρχοντες οιδατε αγαθα δοματα διδοναι τοις τεκνοις υμων ποσω μαλλον ο πατηρ ο εξ ουρανου δωσει πνευμα αγιον τοις αιτουσιν αυτον

Σημείωση: Όλοι οι στίχοι αναφέρονται από τη Βίβλο του Βασιλιά James Version (KJV).

 1. Για πρόσθετες πληροφορίες για το βιβλίο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.searchinghisword.com

2. Εάν θέλετε να μοιραστείτε τα σχόλιά σας ή τις πρόσθετες πληροφορίες, παρακαλούμε να τους στείλετε σε: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

05 Ιανουαρίου 2019.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech